SIŁA DRZEMIĄCA W ZIEMNIAKACH – Michał Paszota – Podcast Biznes Wysoko Oprocentowany #21

Czy ziemniak może posłużyć do wytworzenia czegoś lepszego niż frytki? Zdecydowanie! Jeśli nie próbowaliście jeszcze prawdziwych, polskich okowit z ziemniaków to nic nie wiecie o rodzimym, mocnym krafcie 😛 Po dzisiejszym spotkaniu z całą pewnością nadrobicie te niewybaczalne zaległości. Porozmawiamy dziś z Michałem Paszotą z fantastycznej gorzelni w Podolu Wielkim. Serdecznie zapraszam!


O CZYM SIĘ DOWIESZ?

► Dlaczego Michał nie lubi określenia „alkohol rzemieślniczy”

► Jak zaczęła się historia gorzelni w Podolu Wielkim

► Jakie czynniki decydują o wyjątkowości tutejszych destylatów

► Co mają wspólnego gospodarstwo rolne produkujące ziemniaki z gospodarstwem winiarskim

► Czym różnią się odmiany ziemniaków

► Czy okowity z ziemniaków mogą być naszą wizytówką w alkoholowym świecie


WERSJA DO POBRANIA

Podcast możesz pobrać także bezpośrednio na swoje urządzenie (w formacie mp3) – TUTAJ


PODCAST VIDEO

Jeśli masz ochotę podejrzeć nas podczas rozmowy to jest to możliwe 🙂

Zapraszam przy tej okazji do subskrypcji kanału PARAGRAF W KIELISZKU w serwisie YouTube.


LINKI

GORZELNIA W PODOLU WIELKIM


paragrafwkieliszku

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *