fbpx

Uwaga! Enoturyści w winnicy – Bartosz Wilczyński – Podcast Biznes Wysoko Oprocentowany #15

Zapraszam do wysłuchania pierwszego podcastu tej wiosny! Nadchodzące ciepłe dni proszą się o turystyczne plany. Stosunkowo mało znaną wciąż formą aktywności są odwiedziny w polskich winnicach. O tym czym jest enoturystyka i jak do przyjęcia gości powinni przygotować się sami winiarze, opowie dziś Bartosz Wilczyński, Promotor Kulinarny, dziennikarz, miłośnik lokalnych smaków oraz orędownik polskich win, cydrów, destylatów rzemieślniczych oraz serów zagrodowych. Razem z Mają Dutkiewicz (prywatnie żoną) autor podcastu Radio Kulinarne.

[spreaker type=player resource=”episode_id=44022497″ width=”100%” height=”200px” theme=”light” playlist=”false” playlist-continuous=”false” autoplay=”false” live-autoplay=”false” chapters-image=”true” episode-image-position=”right” hide-logo=”false” hide-likes=”false” hide-comments=”false” hide-sharing=”false” hide-download=”true”]


O CZYM SIĘ DOWIESZ?

► Czym jest enoturystyka

► Czego oczekuje klient od takiego rodzaju turystyki i co zrobić żeby enoturysta był zadowolony z naszych usług

► Jakie są najważniejsze problemy polskich winiarzy w obszarze enoturystyki

► Na zwrócić uwagę przy budowaniu własnego produktu enoturystycznego

► Jak przygotować swoją winnicę na przyjmowanie gości

►Jak prezentować turystykę winiarską i same, polskie winnice


WERSJA DO POBRANIA

Podcast możesz pobrać także bezpośrednio na swoje urządzenie (w formacie mp3) – TUTAJ


PODCAST VIDEO

Jeśli masz ochotę podejrzeć nas podczas rozmowy to jest to możliwe 🙂

Zapraszam przy tej okazji do subskrypcji kanału PARAGRAF W KIELISZKU w serwisie YouTube.


LINKI

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Formularz

Chcesz zadać pytanie lub potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie