PRACA OD WINNICY OD STOŁU – Magdalena Śleziak – Podcast Biznes Wysoko Oprocentowany #39
Zawód sommeliera wydaje się być pracą marzeń. Człowiek, który całymi dniami degustuje wino i opowiada o nim pięknie klientom restauracji. Mało kto widzi rozmiar pracy jaką trzeba wykonać na zapleczu tej urokliwej części sommelierskiej pracy. O tajnikach zawodu sommerliera porozmawiamy dziś z Magdaleną Śleziak.
O CZYM SIĘ DOWIESZ?
► Dlaczego Magda została sommelierem
► Na czym polega ten zawód
► Jak zostać sommelierem
► W czym sommelier może pomóc klientowi
► Czy Polacy znają się na winie
► Jak oswoić wino
WERSJA DO POBRANIA
Podcast możesz pobrać także bezpośrednio na swoje urządzenie (w formacie mp3) – TUTAJ
PODCAST VIDEO
Jeśli masz ochotę podejrzeć nas podczas rozmowy to jest to możliwe 🙂
Zapraszam przy tej okazji do subskrypcji kanału PARAGRAF W KIELISZKU w serwisie YouTube.
LINKI
https://sommelierzy.pl
https://www.facebook.com/enoteka.pergamin