Uwaga! Enoturyści w winnicy – Bartosz Wilczyński – Podcast Biznes Wysoko Oprocentowany #15
Zapraszam do wysłuchania pierwszego podcastu tej wiosny! Nadchodzące ciepłe dni proszą się o turystyczne plany. Stosunkowo mało znaną wciąż formą aktywności są odwiedziny w polskich winnicach. O tym czym jest enoturystyka i jak do przyjęcia gości powinni przygotować się sami winiarze, opowie dziś Bartosz Wilczyński, Promotor Kulinarny, dziennikarz, miłośnik lokalnych smaków oraz orędownik polskich win, cydrów, destylatów rzemieślniczych oraz serów zagrodowych. Razem z Mają Dutkiewicz (prywatnie żoną) autor podcastu Radio Kulinarne.
O CZYM SIĘ DOWIESZ?
► Czym jest enoturystyka
► Czego oczekuje klient od takiego rodzaju turystyki i co zrobić żeby enoturysta był zadowolony z naszych usług
► Jakie są najważniejsze problemy polskich winiarzy w obszarze enoturystyki
► Na zwrócić uwagę przy budowaniu własnego produktu enoturystycznego
► Jak przygotować swoją winnicę na przyjmowanie gości
►Jak prezentować turystykę winiarską i same, polskie winnice
WERSJA DO POBRANIA
Podcast możesz pobrać także bezpośrednio na swoje urządzenie (w formacie mp3) – TUTAJ
PODCAST VIDEO
Jeśli masz ochotę podejrzeć nas podczas rozmowy to jest to możliwe 🙂
Zapraszam przy tej okazji do subskrypcji kanału PARAGRAF W KIELISZKU w serwisie YouTube.
LINKI