FERMENTACJA WINA OD ŚRODKA – Sylwia Bonin – Podcast Biznes Wysoko Oprocentowany #56
Rozmawiamy dziś z dr Sylwią Bonin, mikrobiologiem, która zajmuje się problemami produkcji fermentowanych napojów winiarskich w naszym kraju. Zachęcam też do odwiedzenia strony firmy SYLABON https://sylabon.com, którą Sylwia prowadzi.
O CZYM SIĘ DOWIESZ
► jakie są najczęstsze wady technologiczne w polskich winach
► czy z pomocą technologii można zrobić dowolne wino
► czy winiarz musi się znać na mikrobiologii
► jak przyjęły się zmiany w prawie winiarskim
► jak przyszłość czeka polskie cydry i wina owocowe
WERSJA DO POBRANIA
Podcast możesz pobrać także bezpośrednio na swoje urządzenie (w formacie mp3) – TUTAJ
PODCAST VIDEO
Jeśli masz ochotę podejrzeć nas podczas rozmowy to jest to możliwe 🙂
Decyzja o nagraniu tego odcina była dość spontaniczna zatem wybacz nam proszę jakość nagrania 😀
Zapraszam przy tej okazji do subskrypcji kanału PARAGRAF W KIELISZKU w serwisie YouTube.
LINKI