fbpx

FERMENTACJA WINA OD ŚRODKA – Sylwia Bonin – Podcast Biznes Wysoko Oprocentowany #56

Rozmawiamy dziś z dr Sylwią Bonin, mikrobiologiem, która zajmuje się problemami produkcji fermentowanych napojów winiarskich w naszym kraju. Zachęcam też do odwiedzenia strony firmy SYLABON https://sylabon.com, którą Sylwia prowadzi.


O CZYM SIĘ DOWIESZ

► jakie są najczęstsze wady technologiczne w polskich winach
► czy z pomocą technologii można zrobić dowolne wino
► czy winiarz musi się znać na mikrobiologii
► jak przyjęły się zmiany w prawie winiarskim
► jak przyszłość czeka polskie cydry i wina owocowe


WERSJA DO POBRANIA

Podcast możesz pobrać także bezpośrednio na swoje urządzenie (w formacie mp3) – TUTAJ


PODCAST VIDEO

Jeśli masz ochotę podejrzeć nas podczas rozmowy to jest to możliwe 🙂

Decyzja o nagraniu tego odcina była dość spontaniczna zatem wybacz nam proszę jakość nagrania 😀

Zapraszam przy tej okazji do subskrypcji kanału PARAGRAF W KIELISZKU w serwisie YouTube.


LINKI

https://sylabon.com

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Formularz

Chcesz zadać pytanie lub potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie