SIŁA DRZEMIĄCA W ZIEMNIAKACH – Michał Paszota – Podcast Biznes Wysoko Oprocentowany #21
Czy ziemniak może posłużyć do wytworzenia czegoś lepszego niż frytki? Zdecydowanie! Jeśli nie próbowaliście jeszcze prawdziwych, polskich okowit z ziemniaków to nic nie wiecie o rodzimym, mocnym krafcie 😛 Po dzisiejszym spotkaniu z całą pewnością nadrobicie te niewybaczalne zaległości. Porozmawiamy dziś z Michałem Paszotą z fantastycznej gorzelni w Podolu Wielkim. Serdecznie zapraszam!
O CZYM SIĘ DOWIESZ?
► Dlaczego Michał nie lubi określenia „alkohol rzemieślniczy”
► Jak zaczęła się historia gorzelni w Podolu Wielkim
► Jakie czynniki decydują o wyjątkowości tutejszych destylatów
► Co mają wspólnego gospodarstwo rolne produkujące ziemniaki z gospodarstwem winiarskim
► Czym różnią się odmiany ziemniaków
► Czy okowity z ziemniaków mogą być naszą wizytówką w alkoholowym świecie
WERSJA DO POBRANIA
Podcast możesz pobrać także bezpośrednio na swoje urządzenie (w formacie mp3) – TUTAJ
PODCAST VIDEO
Jeśli masz ochotę podejrzeć nas podczas rozmowy to jest to możliwe 🙂
Zapraszam przy tej okazji do subskrypcji kanału PARAGRAF W KIELISZKU w serwisie YouTube.
LINKI