fbpx

SIŁA DRZEMIĄCA W ZIEMNIAKACH – Michał Paszota – Podcast Biznes Wysoko Oprocentowany #21

Czy ziemniak może posłużyć do wytworzenia czegoś lepszego niż frytki? Zdecydowanie! Jeśli nie próbowaliście jeszcze prawdziwych, polskich okowit z ziemniaków to nic nie wiecie o rodzimym, mocnym krafcie 😛 Po dzisiejszym spotkaniu z całą pewnością nadrobicie te niewybaczalne zaległości. Porozmawiamy dziś z Michałem Paszotą z fantastycznej gorzelni w Podolu Wielkim. Serdecznie zapraszam!

[spreaker type=player resource=”episode_id=44630414″ width=”100%” height=”200px” theme=”light” playlist=”false” playlist-continuous=”false” autoplay=”false” live-autoplay=”false” chapters-image=”true” episode-image-position=”right” hide-logo=”false” hide-likes=”false” hide-comments=”false” hide-sharing=”false” hide-download=”true”]


O CZYM SIĘ DOWIESZ?

► Dlaczego Michał nie lubi określenia „alkohol rzemieślniczy”

► Jak zaczęła się historia gorzelni w Podolu Wielkim

► Jakie czynniki decydują o wyjątkowości tutejszych destylatów

► Co mają wspólnego gospodarstwo rolne produkujące ziemniaki z gospodarstwem winiarskim

► Czym różnią się odmiany ziemniaków

► Czy okowity z ziemniaków mogą być naszą wizytówką w alkoholowym świecie


WERSJA DO POBRANIA

Podcast możesz pobrać także bezpośrednio na swoje urządzenie (w formacie mp3) – TUTAJ


PODCAST VIDEO

Jeśli masz ochotę podejrzeć nas podczas rozmowy to jest to możliwe 🙂

Zapraszam przy tej okazji do subskrypcji kanału PARAGRAF W KIELISZKU w serwisie YouTube.


LINKI

GORZELNIA W PODOLU WIELKIM


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Formularz

Chcesz zadać pytanie lub potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie